Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny bok om pediatrikens historia

Bokomslag

Du måste känna till historien för att förstå nutiden!

Under de senaste hundra åren har svensk barnsjukvård genomgått en enastående utveckling. För att vi som verkar nu ska förstå vår nutid är det viktigt att vi också förstår vägen hit.

Sydsvenska pediatriska föreningen firar 100 år under 2023 och har tagit fram en fin jubileumsbok (176 sidor, inbunden) som visar pediatrikens fantastiska utveckling på många plan. Boken är intressant för alla som är intresserade av medicinsk historia och kommer att säljs för självkostnadspriset 100 kronor.

Beställ boken genom att mejla Martin Jägervall (ordförande Sydsvenska pediatriska föreningen): martin [at] jagervall [dot] me (martin[at]jagervall[dot]me) (166 kronor inklusive porto).